diumenge, 8 de març del 2009

Desplaçaments de les prositutes de Lleida cap a Torrefarrera


Allò que no desitgis per tu , no ho vulguis pels altres...algú va dir frases com aquestes, i això és el que està passant amb la prostitució a la capital del Segrià, tema per cert molt complicat de tractar, però sembla que alguns il-luminats tenen solucions per a tot, i volen demostrar al món que amb el tema de la prostitució , també hi ha una solució..totes fóra...que és el que ha fet el Sr.Ros, es com aquell que neteja la casa, deixant la brossa sota la catifa...molt llest el Sr.Ros.
L'efecte Ros , ha fet que aquestes dones, s'hagin de buscar la vida, i facin uns poquets kilòmetres i s'ubiquin a poblacions limítrofes amb Lleida, i la que més com no, Torrefarrera.
Sobre la prostitució al nostre poble, pot ser , és quelcom que hauríem de mirar, ja que devem ser el poble d'Europa amb el rati més gran de prostitutes per Habitant, a comentar... en un petit radi tenim: 1) Punt X, 2) el que està aprop del CEIP ( ho sento no estic ficant en el tema ), 3) el Tito's ( que està ben apropet) , 4) i el de Gualda, a més a més , ara tenim la nova vinguda de prostitució, no està malament, no ens podem queixar , o sí ?
Per cert., segons darreres noticíes, l'Ajuntament de Torrefarrera, vol fer una ordenança municipal per tramitar d' urgència la regulació de la prostitució al carrer.